Lifestyle

how to: handmade fotoalbum

Hey girls!

Je kent het vast wel, een fotoboek, online gemaakt natuurlijk. Dat is zo veel simpeler dan alles moeten doen met de hand, of niet? Maar dan is hier nog een vraagje, is het ook net zo leuk als een handmade foto album, even voor de luie mensen onder ons, ja het is veel werk en nee, het is geen tijdsverspilling, zeker niet als je bedenkt dat het ongeveer net zo veel tijd kost als een online fotoboek maken en niet te vergeten het is meestal net iets goedkoper. Speciaal voor jullie heb ik mijn beste tips verzameld voor een leuk handmade fotoalbum. 

  1. Laat je foto’s afdrukken
    Ja.. want hoe maak je in hemelsnaam nou een fotoboek zonder foto’s? En ja… dit kan best wel wat kosten, alsof een online fotoboek zo goedkoop is…
  2. ga naar de HEMA!
    Hema?? Ja, hema, want laten we even eerlijk zijn, de Hema heeft echt alles, dus ook een heleboel stickers, fotoalbums, pennen ect. Je kan zelfs je foto’s af laten drukken bij de hema om ze daarna op de halen bij jou in de buurt.
  3. Zorg dat de foto’s op volgorde liggen Week, dag, maakt niet uit, maar het is wel handig om een fotoboek te hebben op een beetje volgorde (dat is geen goede zin, of wel?)
  4. Just don’t think and do it girl!!! Want,ja… het is helemaal niet zo moeilijk, ga los en teken, plak en knip als een gek en het word toch wel leuk want het is jou reis, jou herinnering en als je niet tevreden bent met je boek, dan pas je het aan.
  5. Als het niet goed is, pas het aan! Precies zoals ik hier boven al schreef, het is jou fotoboek, niet die van je buurmeisje of zo, dus je kan het precies doen zoals jij het wilt, tot dat jij je boek perfect vind.
  6. En als laatste, have a lot fun! “Absolutely, have fun in everything you do” want stiekem is dat de belangrijkste reden dat je fotografeert, plakt, knipt en nog meer plakt, gewoon omdat het leuk is, dus als je er even geen zin meer in hebt, leg het weg en ga iets anders doen en als je weer zin hebt ga je verder!!

Nou, dit waren mijn tips over een handmade fotoboek. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en eeh, veel plezier in de vakantie, waar je ook heen gaat!

Liefs ♥️

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s